Infolinka a telefonické objednávky +421 905 211 122

BAROLO D.O.C.G. - 2019

Id produktu:

VARIETAL: 100% Nebbiolo
FARMING: La Collina di Dioniso
ENOLOGIST: Sergio Molino
PRODUCTION: La Morra
HEIGHT ABOVE SEA-LEVEL: 350 m
EXPOSURE: South-east
CULTIVATION METHOD: Guyot
CLIMATE: Cold winters, hot summers
SOIL: Sandy
YIELD PER HECTARE: 50 QL/H
DENSITY OF PLANTING: 90 x 260
AGE OF VINES: 55-60 years
HARVEST: Mid-October
FERMENTATION VATS: Stainless steel
WINE-MAKING METHOD: Crushing and destemming
Fermentation at controlled temperature of 35°C with own natural yeasts
AGEING: Barrel ageing
CONSERVATION: 15/20 years
SERVING TEMPERATURE: 15-18° C

39,00€
Pre členov wineshelf klubu iba: 36,00€
Dostupnosť: vypredané
Možnú dostupnosť môžete preveriť na info@wineshelf.sk
Dbáme na vysoké štandardy kvality našich produktov a služieb a súčasne aj na zodpovedné pitie. Preto je obsah tejto stránky dostupný len osobám starším ako 18 rokov